zondag 25 november 2012

Hertha E4 overwintert in het KNVB-bekertoernooi


Vinkeveen Met een makkelijke overwinning op Argon E8 in de poulefase van het KNVB-bekertoernooi hebben de jongens van SV Hertha E4 plaatsing voor de volgende ronde veiliggesteld.

 De coach van Hertha had voor de gemeentelijke derby tegen Argon besloten om een wijziging door te voeren in de opstelling. Mika Gankema stond als gewoon op doel maar Hertha E4 speelde deze keer met twee in plaats van drie verdedigers, namelijk Lucas Wielink en Rowan Kroon. Sebastiaan van Eijk stond opgesteld als middenvelder en Vincent Fernhout, Jim Bakker en Mitch Schalk vormden de voorhoede. Vincent van Eijk begon als wissel.

De stand in de poule gaf de jongens van tevoren vertrouwen in een goede afloop. Hertha nam vanaf het begin het initiatief en na vijf minuten scoorde Jim Bakker uit een hoekschop. Slechts een minuut later scoorde Vincent Fernhout vanuit een prachtige pass van Jim Bakker. Een tegengoal in de vijftiende minuut werd eigenlijk veroorzaakt door een onhandige timing van de coach bij het wisselen. Hertha hield het hoofd echter koel en bleef druk uitoefenen op Argon. Wat vooral een duidelijk verschil was met de voorgaande wedstrijden van dit seizoen  was dat de verdediging dit keer prima in orde was. Rowan en Lucas maakten afspraken over het dekken van de tegenstander en dat bleek prima te werken. De nieuwe benadering van de opstelling lijkt dus vooralsnog een succes.

In de tweede helft scoorde Mitch na een prachtige solo-actie. Hertha bleef mooi spelen en in de twaalfde minuut viel de 5 – 1 na een mooie afspeelcombinatie van Mitch, Jim naar Vincent van Eijk.Kort daarna scoorde Sebastiaan en in de 19e minuut hield Mika, die een prima wedstrijd keepte,  met een katachtige redding de bal uit het  Hertha-doel. Hertha bleef goed doorspelen en in de laatste minuten zetten doelpunten van Vincent Fernhout en Mitch de eindscore op 8 – 1.

1 opmerking:

  1. So, if you had initially bet $10, your insurance would price you an additional $5. What counters do is take advantage of|benefit from|reap the benefits of} the constantly altering odds in blackjack. In roulette or craps, the percentages are mathematically fastened to be the identical on every spin of the wheel or roll of the dice. In blackjack, the percentages flip 코인카지노 in favor of the player when an unusually massive number of 10-value cards stay to be played. When the deck is rich in 10s, the player gets extra blackjacks. So does the supplier, however players acquire 3-2 on blackjacks whereas the supplier doesn't.

    BeantwoordenVerwijderen